Ristorante Bellarium Settimo

Book your table at +39 348 5890238

Slider

Bellarium Settimo Restaurant, the menu

QUALITY AND TRADITION A STONE'S THROW FROM TURIN

Our Menu combines traditional recipes with modern innovations; at the Bellarium Settimo restaurant you will find dishes of Piedmontese cuisine that are revisited from a contemporary perspective. Accompany the dishes with excellent wine: we have a wide selection of local and national wines. The Bellarium Settimo has, among its specialities, fish and meat dishes; there is also a wide variety of desserts, exquisite delicacies that will tempt you at the end of your meal.

Our "must" is attention to raw materials, chosen with care, so that we can offer our customers only the best. Visit our menu in the attachment, to start getting an idea of the recipes that you can taste here at Bellarium Settimo, a few steps from Turin. We are sure that our specialities will capture you right from the first glance! Chef Davide Trotta is waiting for you to try some tasting menus, created on the spot for you, which will give you a great taste of everything you can find in our restaurant!

Stay tuned! We invite visitors to follow us because this menu is updated periodically

OUR DISHES

Steak Tartare di FassonaItalian style steak tartare €12
"La pasta fritta" accompagnata da prosciutto di Parma DOP e bufalaFried pasta with Dop raw Parma ham and buffalo mozzarella cheese €13
Il nostro BurgherItalian style hamburgher €15
Soffiata ai peperoni e patate su vellutata leggera di bagna caudaRoastbeef italian style with tuna maionaise €10
*Tentacoli di polpo, crema di patate alla curcuma e croccante di paneGrilled Octopus on turmeric potatoes cream an crunchy bread €12
"Non è la solita caprese"Modern caprese salad style €9
*Croccante di gamberi su verza viola alla soiaCrunchy prawns with red cabbage on soya sauce €12
Selezione di formaggi Beppino Occelli servita con miele e mostardaSelection of cheese from our country served honey and mustard €13
Nb: tutto il nostro pesce servito fresco viene abbattuto secondo le norme vigenti del Reg. CE 853/2004 . In questo locale potrebbe essere servito del prodotto congelato/surgelato ,in base alla stagionalità e alla reperibilità del prodotto

FIRST COURSES

Spaghettone di Gragnano pane , burro e...... acciugheSpaghetti pasta with bread , butter and anchovies €11
Paccheri freschi con porcini fondenti e salsiccia brasata al barberaFresh paccheri pasta with porcini mushrooms and sausages €12
Garganello con coniglio, zucca e porri croccantiGarganello pasta with rabbit mince, pumpkin and crunchy leeks €12
*Chitaruccio fresco all’asticeChitarra spaghetti pasta with lobster €18
Raviolo langarolo, riduzione di brasato e coltura al tartufoOrecchiette pasta with broccoli flowers, crunchy pepper and ray bread €12
Fusillone al pesto di pomodori secchi, bufala e mandorle tostateFusillone pasta with dry tomatoes and buffalo mozzarella pesto with almond €10
Nb: tutto il nostro pesce servito fresco viene abbattuto secondo le norme vigenti del Reg. CE 853/2004 . In questo locale potrebbe essere servito del prodotto congelato/surgelato ,in base alla stagionalità e alla reperibilità del prodotto

SECOND DISHES

*Scottata di tonno su misticanza di foglie al profumo di sesamoTuna fillet with mix salads flavores sesam oil €16
Rib-eye Argentina(300g) con patate rustiche e insalatina croccanteArgentina beef entrecote (300g) with potatoes and salad €22
Filetto di Fassona ai funghi porciniItalian beef fillet with porcini mushrooms €22
Branzino, scarola ripassata e crumble al peperoncinoSeebass fish with spicy salad and bread crumble €16
Costata di manzetta prussianaT-bone steak from Prussia country €21
Millefoglie di vitello, spinacino e crema di parmigianoItalian steak with spinach and Parmigiano cheese cream €16
Misticanza di verdure grigliate con paglierino fondenteGrilled mixed vegetables with melted Paglierino cheese €10
Tomahawk di Angus irlandeseTomahack irish steak beef €40
Trancio di pescato del giorno ( varietà di pesce in base al pescato giornaliero)Slice of daily fish €16

side dishes

Patate fritteFrench fries €3
Verdure grigliateGrilled vegetables €7
Insalata mistaMix salad €4
Patate al fornoRoast potatoes €4

dessert

Frolla al cacao, cioccolato fondente e caramello salatoChocolate cake with chocolate mousse and salted caramel €6
Bunet langarolo con mousse alla vanigliaPiedmontese traditional hazelnut chocolate cake with vanilla sauce €5
Bellarium, soffice chantilly al mascarpone in un guscio di cioccolato, frutti di bosco e crumble al cacaoSoft mascarpone cheese cream with chocolate and fresh berries €6
Soffice alla vaniglia, frutti di bosco e croccante di mùesliSoft vanilla cake with red fruits and muesli crumble €6
Selezione di formaggi Beppino Occelli servita con miele e mostardaSelection of cheese from our country served honey and mustard €13
Frutta di stagioneSeasonal fruit €4
TartufiTruffles €5
Web Marketing e Siti Internet Omnigraf - Web Marketing e Siti Internet